Selecteer een pagina

Over ons

Garage Caers Gerry is opgestart in september 1979 met als topspecialiteit Citroën. Door de jaren heen zijn er ook de merken  DS Peugeot en Opel bijgekomen waarvoor u alle herstellingen bij ons kan laten doen.

Leidende Occassies dealer in Citroën – DS en Peugeot al meer dan 40 jaar

Garage Caers Gerry is opgestart in september 1979 met als topspecialiteit Citroën. Door de jaren heen zijn er ook de merken DS Peugeot en Opel bijgekomen waarvoor u alle herstellingen bij ons kan laten doen.

Bovendien kunnen wij ook onderhoud garanderen van elk voertuig zowel mechanisch elektrisch en carrosseriewerken. Maar ten aller tijden blijft het zoals in het verleden een gespecialiseerde DS en Citroën garage. Voor de Citroën oldtimer liefhebber staan wij ook steeds paraat voor raad en herstelling. Garage Caers Gerry bied u een totaal autopakket dat zelfs verzekering en lening inhoud aan zeer voordelige prijzen zowel voor uw nieuw als tweedehands auto. Hier kan je daarvoor steeds terecht via info@verzekeringenhofkens.com of telefonisch via 014 58 79 53 – 0485 95 00 66 Vraag ook eens naar onze speciale prijzen en tarieven voor onderhoudherstellen van autoruitairco service – carrosserie werken enz.

Sinds 1979